Contacteer ons!
Gepubliceerd op 22 mrt 2024

Municipalia 2024 – Le salon des mandataires, opnieuw met ANPI!

Wij zijn verheugd u onze aanwezigheid als exposant aan te kondigen op de 19e editie van Municipalia 2024. Bezoek ons op de stand 5e16 in de Village Qualité en ontdek hoe ANPI zich positioneert als leider op het gebied van brand- en diefstalpreventie. 

Op vrijdag 19 april staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen we u uitleggen hoe ANPI u op verschillende vlakken kan begeleiden (inspectie, certificering, laboratoriumtests, gespecialiseerde opleidingen, enz.).

Waarom deelnemen aan Municipalia 2024? 

Municipalia – Salon des Mandataires is het niet te missen evenement voor de besluitvormers van Waalse lokale besturen (waaronder gemeenten, provincies, OCMW's, intercommunales).

Deze beurs biedt besluitvormers van openbare aankopen (Waalse vertegenwoordigers, kopers en besluitvormers van lokale openbare diensten) een brede waaier aan concrete oplossingen om de problemen aan te pakken die ze tegenkomen bij de dagelijkse uitoefening van hun opdrachten.

Praktische informatie 

Inschrijving

Wenst u een gratis uitnodiging? Stuur een e-mail naar imc@anpi.be.

Registreer u hier online om nu al uw plaats voor te behouden.

Data en uren

De vakbeurs vindt plaats op twee dagen: 

  • Donderdag 18 april 2024 van 09:00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag 19 april 2024 van 09:00 tot 17:00 uur

Plaats

WEX, Rue des Deux Provinces, 1, 6900 Marche-en-Famenne (België). Voor meer informatie over toegang en vervoer, raadpleeg deze website.

Kwaliteitsmerken