Contacteer ons!

Een industriële-keukenbrand blijft een groot risico in frituren, snackbars, fastfoodrestaurants, maar ook in grootkeukens. Als de thermostaat van de elektrische friteuse of van de kookplaat defect is, kan de zelfontbrandingstemperatuur van de olie bereikt worden. En iedereen weet, of zou toch moeten weten, dat men geen water op een dergelijke vuurhaard mag gooien.

De vaste blusmodules op basis van een draagbaar blustoestel dat aangesloten is op een klein netwerk van slangen en sproeiers en op een automatisch activeringstoestel kunnen een doeltreffend middel zijn om een dergelijke brand te bestrijden.

Er is geen enkele wetgeving die een minimale prestatie oplegt voor deze blusmodules.
Daarom blijft de certificering onder het ANPI-merk voor deze modules de referentie voor een garantie betreffende de blusprestatie.

We voeren de proeven op deze modules uit volgens de onderstaande specificatie met het oog op de certificering ervan.

  • TN 113 ANPI  Specificaties voor vaste blusmodules voor industriële frituurketels

Kwaliteitsmerken