Contacteer ons!
DTD 169 Brandbeveiliging in appartementsgebouwen

Uitgave : 2020

Iedereen is het erover eens dat het risico van brand in appartementsgebouwen een reëel gevaar is.  Is het een fataliteit? 
Deze gids voor eigenaars en beheerders van gebouwen geeft een beknopt en praktisch overzicht van de belangrijkste brandpreventie- en brandbeveiligingsmaatregelen in appartementsgebouwen.

Na een kort overzicht van de regelgeving worden de belangrijkste principes van brandbeveiliging besproken en toegelicht.  De veiligheid kan niet beperkt blijven tot enkele blustoestellen in de gemeenschappelijke ruimtes. Daarom gaat dit dossier over de beschermingselementen van het gebouw zelf, de rol van brandwerende compartimenten, de impact van technische comfortuitrustingen en het belang van vluchtwegen, zonder de actieve detectie-, brandbestrijdings- en rookafvoermogelijkheden achterwege te laten. Dit dossier geeft ook degelijk advies voor het dagelijks beheer en om de betrouwbaarheid van de apparatuur te garanderen.

Publiek: Eigenaars, beheerders of huurders van appartementsgebouwen, syndici, technische beheerders, preventieadviseurs, verzekeraars, verzekeringsmakelaars, preventieadviseurs voor hulpverleningszones, brandweerkorpsen, installateurs van beveiligingsmiddelen, administraties, en iedereen die zich bezighoudt met brandbeveiliging in appartementsgebouwen…

Vervangt DTD 147.

 

69,00€ excl BTW

Verschillende varianten

Reference Formaat Taal
DTD 169 F Papier FR
DTD 169 F PDF PDF FR
DTD 169 N Papier NL
DTD 169 N PDF PDF NL

Kwaliteitsmerken