Contacteer ons!
Gepubliceerd op 02 jan 2024

Kom ANPI bezoeken op Intersec Dubaï 2024 

Wij hebben het genoegen om u onze aanwezigheid als exposant aan te kondigen op de vakbeurs Intersec Dubaï 2024. Zoals reeds sinds enkele jaren zal ANPI ook deze keer aanwezig zijn in Dubaï om onze know-how te promoten  op het gebied van brand en binnendringing. Onze General Manager, Alain Verhoyen en de Head of Division Inspections Alain Devreker verwachten u allen in onze stand 4-H16 gedurende 3 dagen: van dinsdag 16 januari 2024 tot en met donderdag 18 januari 2024. 

Bent u nog niet ingeschreven en wenst u ons te ontmoeten? Schrijf u nu in

Wat is Intersec Dubaï?  

Intersec is het grootste event – in het Midden-Oosten en in Afrika (MEA) – op het vlak van brandveiligheid en -beveiliging, ordehandhaving, veiligheidsbeleid, … en het jaar 2024 is bovendien gekenmerkt door de 25e uitgave van deze vakbeurs.  

Waarom naar Intersec Dubaï gaan? 

Intersec is voor ANPI de ideale plaats om onze klanten afkomstig uit het Nabije Oosten, het Midden-Oosten en het Aziatische continent te ontmoeten. Het is eveneens voor ons de gelegenheid om kennis te maken met nieuwe acteurs en hen te laten kennismaken met onze activiteiten betreffende inspecties, certificatie (BOSEC certificatie, CE-markering, ...) en laboratoriumproeven.

Intersec Dubaï in enkele cijfers: 

  • meer dan 1000 exposanten  
  • meer dan 150 sprekers 
  • meer dan 45.000 bezoekers
  • meer dan 55 vertegenwoordigde landen 

PreventionInMotion ! 

Kwaliteitsmerken