Contacteer ons!

Benor-i3 om via de certificering van de producten en installateurs te garanderen dat de gevelelementen voldoende inbraakbestendig zijn om een inbraakpoging minstens 3 minuten aan te kunnen.

 95% van de inbrekers geeft zijn inbraakpoging op binnen de 3 minuten.

BENOR-I3 is nu  het enige merk voor inbraakvertragende gevelelementen (inclusief inbraakbestendige deuren).

Er is een overeenkomst afgesloten met de vzw BENOR om alle bouwproducten bestemd voor mechanische diefstalbeveiliging over te brengen onder het merk BENOR-I3. Deze producten waren momenteel gecertificeerd onder de merken BOSEC en ANPI. Deze overdracht vindt plaats zonder enige verandering van de technische certificatiereferenties.

Het BENOR-merk wordt nu ondersteund zowel door de bouw- als de verzekeringssector op het gebied van diefstalbeveiliging.

De merken BOSEC en INCERT blijven nog wel bestaan. Het BOSEC-merk is de kwaliteitsreferentie voor producten en diensten op het vlak van brandbeveiliging, het INCERT-merk waarborgt de kwaliteit van diensten en producten in het kader van de elektronische inbraak- en diefstalbeveiliging. Deze twee merken worden ondersteund zowel door de verzekeringssector als door de sector van de technologische industrie.

Reglement van het merk BENOR-i3 - Administratieve en juridische clausules

Reglement van het BENOR-i3 - Certificatieregels Producten 

Benor-i3-bijlage 3.pdf

www.BENOR.be

Kwaliteitsmerken