Contacteer ons!
Gepubliceerd op 20 mrt 2020

In de huidige context van verhoogd risico op coronavirus/COVID-19-besmetting, besteden we meer dan ooit aandacht aan de veiligheid van iedereen. De diensten van ANPI worden door het Ministerieel Besluit van 18/03/2020 beschouwd als vitale diensten voor de Natie. We moeten dus zorgen voor voldoende continuïteit van deze diensten en tegelijkertijd de beste inperking van onze werknemers en de strikte naleving van Social Distancing tijdens onze missies garanderen.

Concreet,

  • Al onze diensten blijven beschikbaar. Het telewerk en de opgezette organisatie moeten ons in staat stellen om aan uw behoeften te voldoen.
  • Onze gebouwen op de site van Brussel zijn gesloten en zullen dus niet meer fysiek toegankelijk zijn tot de overheidsmaatregelen zijn opgeheven. Het telewerk van het personeel is 100% gegarandeerd. We vragen u om voorrang te geven aan correspondentie per e-mail. De zendingen per post moet naar het adresvan het hoofdzetel in Louvain-la-Neuve worden gestuurd.
  • Onze hoofdzetel in Louvain-la-Neuve is nu enkel nog toegankelijk voor industriëlen die tests moeten uitvoeren. De leveringen worden behandeld in de ingangsluis van gebouw A.
  • Telewerken is gemaximaliseerd voor onze administratieve medewerkers.

Neem eerst contact op met uw gebruikelijke correspondenten. In geval van onverwachte afwezigheid of mogelijke problemen:

Wij beschermen onszelf om u te beschermen.

Uw veiligheid blijft onze prioriteit !

Kwaliteitsmerken